Cum poti scapa de herpes | Cum să …

Cum poti scapa de herpes | Cum să ...

Specialistii nu au gasit inca o varianta de medicina alternativa care sa poata inlocui complet tratamentul specific medicinei clasice. De exemplu, atingerea unui herpes de la nivelul gurii poate cauza aparitia de leziuni herpetice la nivelul degetului. Acesta apare din cand in cand, in general atunci cand imunitatea este scazuta in urma unei boli (gripa, amigdalita etc), a frigului, a oboselii, a expunerii prelungite la soare si chiar dupa consumul unei cantitati mari de alcool. Extractele naturale obţinute din el sunt însă un inamic redutabil al cancerului, motiv pentru care această plantă este tot mai căutată. Pielea din jurul veziculelor este adesea rosie si inflamata. Încercaţi să vă vindecaţi de herpes prin frecarea locurilor afectate, de 3 ori pe zi cu o felie de usturoi proaspăt, curăţat de pieliţă şi tăiat la capete. Milioane de oameni sunt infectati su acest virus, dar probabil ca doar o patrime dintre acestia manifesta simptome de orice fel.

Cum poti scapa de herpes | Cum să ...
Lapte de magnezia. Acest tratament se face vreme de 30 de zile, urmate de 10 zile de pauză, după care se poate relua. Each of the rights over the tunes would be the property of their respective owners. Herpes boots dosage for infants buy zovirax online from uk buy zovirax cream 50 mg good. Pentru a scăpa de leziunile herpetice de pe limbă folosiţi această soluţie la clătirea gurii pentru cel puţin un minut, de 4-5 ori pe zi. De asemenea, pieptanarea si perierea ajuta la depistarea si la tratarea eventualelor leziuni ale pielii precum si la inlaturarea parazitilor. În cazul în care leziunile sunt severe , înmuiaţi un tampon de vată în suc de prune pe care-l puteti folosi sub formă de o compresă pusă peste răni, pentru a calma durerea şi inflamaţia.

Cand gasea cate o planta medicinala, bunica facea o cruce cu palma asupra ei, zicand: “Deie Domnul sa fie de leac!”. Vitamina E (uleiuri vegetale, cereale integrale, nuci, ardei) este importanta pentru protejarea membranelor. Rulaţi încet castravetele peste buze, de la stânga la dreapta şi înapoi. Cel mai adesea, herpesul bucal se transmite prin sărut cu o persoană care deja îl are, însă medicii atenţionează că cei infectaţi pot avea eliminări asimptomatice de virus, în cantităţi mici. in aceasta situatie leziunea e mai dureroasa. Evitaţi de asemenea consumul exagerat de ceai, cafea, alcool şi alimente procesate. Consumaţi în schimb o dietă bogată în vitamine, care să includă vitaminele A, B12, C şi E.

Mineralele de zinc şi fier sunt de asemenea necesare. Tratamentul herpesului Cu toate că descoperirea virusului a fost o mare realizare, terapia adresată neutralizării sale nu a fost urmată de rezultatele cele mai bune. Mâncaţi cât mai multe fructe proaspete şi legume. Este recomandat să se evite consumul de fructe citrice, cum ar fi portocalele şi lămâile, deoarece acestea pot provoca iritaţii severe în cazul în care herpesul s-a extins în interiorul gurii. Din acelaşi motive, evitaţi pe cât posibil alimentele grele şi picante, care ar putea irita pielea.

You may also like