Flair Forum • Toon onderwerp

Flair Forum • Toon onderwerp

Ben dit weekend weg geweest met een groep, en 1 daarvan heeft deze virus. Je kan het overgeven via mond op geslachtsdelen, via geslachtsdelen op mond, via mond op mond of via geslachtsdelen op geslachtsdelen, zelfs via de vingers als je eerst aan een koortslip hebt gezeten en daarna aan de geslachtsdelen. en gelijk goed. . Ik moet woensdag teruggaan naar de gynaecoloog en dan zal ik het nog eens grondig navragen. Bij mij heeft de dokter toen wat vocht uit de blaasjes genomen (was pijnlijk ) en een bloedstaal, om na te gaan welk type het was. Het kan ook zo zijn dat het irritatie is.

Je me demandais s’il y aurait pas un moyen de stopper ces démangeaisons. Je zult dus nooit na een koortslip ineens een genitale infectie krijgen, zonder dat je ooit down there in aanraking bent gekomen met het virus. Betekent dit dat ik nooit meer seks kan hebben zonder condoom? J’ai des lésions sur la vulve mais aussi autour de l’anus, ce qui rend les passages aux toilettes atrocement douloureux… Met die vraag zat ik ook erg, en ik heb er nog altijd niet echt een duidelijk antwoord op eigenlijk. Recentemente, assieme alla sua applicazione, viene somministrato un porgestinico (levonorgestrel), che viene liberato dalla spirale nella cavità uterina, per confererire al dispositivo maggiore efficacia. Dus vertellen en informeren zul je moeten, en iemand toch neuken met condoom terwijl je wratten hebt is echt enorm respectloos.
Flair Forum • Toon onderwerp

Met vaste partner weet ik niet zo goed… Kan me moeilijk inbeelden dat het altijd met condoom moet omdat de kans om het door te geven toch het grootst is tijdens een aanval. Mja… Vraag dat eens aan je gynaecoloog misschien, bij je volgende afspraak, en laat het ons weten, ok? En wat zijn de symptomen dan zodat je ervoor kan zorgen dat het niet doorbreekt? Ik ben momenteel aan een pillenkuur bezig, met 5 pillen per dag en dit 5 dagen lang. Ja, dat zijn zeer goeie pillen, werken normaal gezien heel snel.

Je kan in tijden van stress of ziekte misschien in het oog houden of er beginnende blaasjes aankomen ofzo, als je dat snel ontdekt, kan je meteen met de medicatie beginnen en zullen de blaasjes niet erg doorkomen. (mijn dokter had me na de laatste keer dat ik het had een nieuw voorschrift meegegeven voor die pillen, ben ze gaan halen, zodat ik ze meteen in huis heb bij een eventuele volgende aanval) Misschien kan je daar ook om vragen als je nog eens gaat en hij/zij het niet zelf geeft. Ci sono un certo numero di dating siti istituiti per abbinare singoli con l’herpes genitale – naturalmente, nuovamente persone non può essere infettato, quindi chi soffre di avere contatto sessuale con l’altro non sono a rischio per la malattia! Zoals ik al zei, mannen lopen er soms mee rond zonder dat ze er weet van hebben, of als je partner een beginnend koortsblaasje heeft is het ook makkelijk door te geven… Je zit inderdaad altijd met de mogelijkheid van een nieuwe aanval, en da’s niet prettig, je weet nooit wanneer en of er weer eentje zal komen. Da’s inderdaad vervelend, maar we moeten ons gelukkig prijzen dat er zulk een goeie medicatie voor bestaat! Uiteindelijk is Herpes niet zo’n heel erge SOA, de symptomen zijn gewoon erg vervelend en pijnlijk (maar dan vooral de eerste keer).

Ik vind trouwens een schimmelinfectie (daar zit ik ook mee, jeej) vervelender dan die Herpes. Die schimmelinfectie komt veel vaker terug, en gaat ook niet makkelijk over met een zalfje of een capsule ofzo Grmbl…

You may also like