Nieuwe aanval Herpes G?

Nieuwe aanval Herpes G?

lauren87 schreef: Heeft hij wel tekenen van herpes? Op dit forum zijn meestal mensen actief die tamelijk recentelijk besmet zijn, wat natuurlijk ook logisch is, omdat je dan de grootste behoefte hebt er met anderen over te praten en te lezen hoe het bij anderen vergaat, maar ik ben zo ontzettend benieuwd eens mensen te horen die het al jaren hebben. Gezien de hoeveelheid blaasontstekingen in het verleden, heb ik deze eerst geprobeerd weg te drinken. Nu twee dagen geleden kreeg ik weer symptomen: het voelt droog van onder, meer afscheiding maar stinkt niet of is niet korrilig. Hoi Little, Bij mij hebben ze een dikke week geleden een “hapje” genomen en ik vond het écht niet erg. In deze tijd heb ik nooit meer last gehad van uitbraken. Of kan je een soa krijgen zonder dat je het weet door bijvoorbeeld iemand een hand te geven die zichzelf pas gevingerd heeft en daarna dan naar het toilet te gaan en haar af te kuisen zonder haar handen te wassen bijvoorbeeld?

Succes medelotgenoten! Des te eerder je met je klacht komt, des te eerder je er van af bent! Na een dag of 2 is het resultaat al zichtbaar en na een dag of zeven zijn de korsjes eraf en is er niets meer van te zien. Ik ben er nog niet achtergekomen hoe groot die kans is. en natuurlijk helemaal geen energie meer, waardoor ik 5 jaar op bed heb doorgebracht. Bij contact met de penis kan een condoom gebruikt worden en bij contact met de vagina kan een beflapje gebruikt worden. Het is normaal dat je bezorgd bent.

Wees dus voorzichter en wacht liever een dag langer dan een dag te vroeg. Dit heeft sommige onderzoekers ertoe geleid te veronderstellen dat aftjes worden veroorzaakt door een reactie van het immuunsysteem. In Nederland hebben we niet echt vaak zon. Een schimmelinfectie kan ook heel goed veroorzaakt worden na het ondergaan van een antibioticakuur. Mensen met een verzwakt immuunsysteem lopen een erg groot risico om verschijnselen van gordelroos te vertonen wanneer ze in aanraking komen met mensen die besmettelijk zijn. Laat je partner en broertjes of zusjes met een koortslip steeds hun handen wassen voordat ze de baby aanraken en direct contact met de koortslip vermijden. Je kunt gewoon gaan hardlopen.

De actie van ijs bij het voorkomen van koortsblaasjes mogelijk het resultaat koud te voorkomen dat het virus van het verplaatsen van de zenuw aan de oppervlakte van de huid. ik heb te hard schreeuwd ik heb weet nieuwe blaasjes en wondjes ! hoe ken dat toch heb de al 3 weken last van ! word de helemaal gek van dan is het weg dan komt het weer terug ! kun je me helpen alsjeblieft ? is dit nog steeds me eerste aanval of niet ? en komt er een tijd dat k de ook geen last van heb ?

ik word moedeloos ! Heb je last van een actieve koortslip, dan geneest die vanzelf. Het hoge zinkgehalte in oesters beschermt tegen verkoudheid. Wat ik weet is dat als je laat medicatie neemt dat deze dan minder goed werkt waardoor de uitbraak dus langer duurt. Voorbeelden zijn cremes die aciclovir of penciclovir bevatten. maar dat virus (was zit in het vocht van zo’n blaasje overleeft niet zo heel lang denk ik. Ik heb echt veel uileg gekregen van mijn gyneacoloog en je moet het gewoon melden bij je dokter en begeleidende arts als je zwanger bent…

Je kunt je zelf ook steeds besmetten door het aan te raken. Soms is het te merken aan pijn bij het plassen of wat afscheiding uit de penis. Je zei dat je veel inwendige jeuk had. Iemand hier ook ervaring mee? Wat tips. Gebruik geen zeep. En als je geen chemicaliën gebruikt in de tuin, kun je dat onkruid wanneer ze jong zijn gewoon plukken, drogen en bewaren!

Ik liep thuis vaak naakt rond met die reden. Als je toch de deur uit moet draag dan Katoen want dat ademt. In extreme gevallen kan een koortsblaasje aan het oog blindheid veroorzaken, maar dat is erg zeldzaam. Hierdoor verandert de ph waarde van je vagina wat de kans op soa’s vergroot. Bedankt voor het reageren ! nee na 5 dagen ongeveer had ik medicatie en ik slik l-lysine ! Die antivirale middelen worden oraal toegediend, uitzonderlijk ook intraveneus in het ziekenhuis.

ik was het ook niet met zeep .. ik word de zo verdrietig van als ik er na kijk en heb het gevoel dat het nooit meer weggaat dat ik altijd met pijn loop ! ik hoop niet dat ik weer ziek van word want heb wel overal pijn in mij lichaam en ik merk met slapen ook weer dat ik niet normaal kan liggen .. pijn met het plassen heb ik niet .. ik word er zo gek van en doe de alles aan dat als ik blaasjes zie het onderdruk .. Middelen met zinksulfaat en zinkoxide werken licht samentrekkend en beschermend. ik heb zink olie en dat smeer ik er op zodra de vorige is ingedroogd maar is het wel goed om te blijven smeren ?

ik weet ook allemaal niet meer en ik wil me huisarts niet bellen want die ziet me alweer aankomen ! ik ben pas 17 hoe ga ik dit de rest van mijn leven volhouden ? Gewoon morgen je arts bellen dat is toch zijn werk! Ik smeer zinksulfaatvaseline creme. Dat kan je alleen op recept van de arts krijgen. Sufheid of slaperigheid – niet gemakkelijk wakker worden. Dat werkt bij mij enorm goed.

Prikt wel even maar daarna verdooft het. Volgens mij kan het geen kwaad dat te blijven smeren maar ik gebruik dat spul niet. Smeer je het echt of doe je het voorzichtig met een wattenstaafje? Dat laatste is het beste. Als je smeert besmet je de plekken rondom weer en krijg je dus weer blaasjes erbij. Het kan zijn dat de partner al eerder geïnfecteerd is in de huidige of een eerdere sexuele relatie zonder daar klachten van te hebben gehad. Dat lijkt nu even niet maar het komt echt weer goed.

En wees verstandig heb voorlopig geen seks totdat je echt zeker weet dat het voorbij is! Je weet nooit hoe lang een eerste uitbraak precies zal duren. Soms enkele dagen en soms een maand. Ik zou denken dat dit hoort bij je eerste uitbraak en ik denk dat je dan niet meer ziek zal worden als dat zo is. Wel zal je hoofdpijn hebben en moe zijn. Dat hoort bij een uitbraak. Zeker weten doe ik het niet, daarvoor moet je echt een arts raadplegen.

Er is echter bewezen dat het virus ook kan worden overgedragen zonder penetratie (zoals bijvoorbeeld vinger-vagina contact). Maar misschien is het wel mogelijk. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar de soa afdeling van de GGD. Die helpen je graag en weten veel over soa’s. Bij mij begon t afgelopen vrijdag met een brandend schraal gevoel tussen m’n billen. Dat werd met de dag iets meer, dacht dat et door t joggen misschien wat geirriteerd was geraakt. Zondag avond ging ik toch maar even de boel in de spiegel bekijken omdat de pijn steeds heftigger werd.

Nieuwe aanval Herpes G?
Ik zag allemaal kleine open scheurtjes/wondjes rondom m’n anus. Direct ingesmeerd met sudocreme! En meteen gegoogled wat t zou kunnen zijn. Kwam vrij snel tot de conclusie dat t HG is. Alleen heb ik geen blaasjes maar meer open wondjes. Maandag direct naar de doc gegaan en zij kwam met t verhaal dat t geen HG was maar een anaal eczeem echter vond ze t er wel ietswat vreemd uitzien. Ik met mn eczeem zalf braaf smeren lekker dikke klodders overal ( dom dus want zo verspreid je t virus ) maar de volgende dag had ik NOG MEER wondjes en mn liezen deden zeer.

WEER de dokter gebeld en kon woedag pas terecht. Dinsdag op woedagnacht was hels..stekende pijnen die me wakker hielden. Woedag keek de dok weer en vroeg haar: is et dan echt geen HG? NEE! Antwoorde ze volmondig en zei dat mn huid gewoon erg ontstoken was en kreeg een anti biotica kuur. Woedag nacht was HEL!Kkroop nog net niet tegen t plafond van de pijn. Plasse doe k onder de doucheen number 2..pffff..daar ben ik 2 uur daarna nog van aan t bijkomen, er zitte ook wondjes in mn anus denk.

.vandaag dus weer de doc gebeld en gezegd dat ik t niet trok en een second opinion wilde van een andere arts..die wierp 2 seconden een blik en zei meteen: dat is gewoon herpes joh! En niet zo een beetje ook. Heb nu zinkzalf, een verdovende zalf die anti biotica kuur en een anti viraal middel. Verder nog tramadol gekregen voor de helse pijn. Ze had met me te doen zei ze…weten jullie hoelang t ongeveer duurt voordat die anti virus middel zn werk doet? Heb nu ook blaasjes onder mn tong, hadden jullie dat toevallig ook? En meiden!

Bij twijfel gewoon doorduwen! Ik had achteraf gelijk em had dus veeeeel eerder behandeld kunnen worden. hee ! ik kan je vertellen dat je na dat je de keur heb afgemaakt 3 dagen later er ongeveer van af bent ! het duurt lang eigenlijk en het is ook niet precies te zeggen hoelang het duurt ! ik ben nu 1 week van af en heb weer een nieuwe aanval ! ik krijg dus een onderhouds kuur want ik heb met mijn domme hoofd sex met me vriend gehad en mezelf dus opnieuw besmet !

maar life goes on ! niet bij de pakke neer gaan zitten ! praat er over met mensen en ik zal je een tip geven koop l-lysine en slik dat 2 keer per dag dat onderdrukt de herpes ! en gebruik zinkolie inplaats van zalf ! dat helpt bij mij bij de prikkende pijn en kan ik gewoon lopen ! ik ben erg ziek geweest de eerste keer dat ik het kreeg .. maar dat hoeft niet te zeggen dat jij er ook last van heb !

als je vragen heb mag je me mailen als het goed is staat dat bij mij profiel ! sterkte en succes ! hee ! ik kan je vertellen dat je na dat je de keur heb afgemaakt 3 dagen later er ongeveer van af bent ! het duurt lang eigenlijk en het is ook niet precies te zeggen hoelang het duurt ! ik ben nu 1 week van af en heb weer een nieuwe aanval ! ik krijg dus een onderhouds kuur want ik heb met mijn domme hoofd sex met me vriend gehad en mezelf dus opnieuw besmet !

maar life goes on ! Ik doe van alles om mijn weerstand op pijl te houden. praat er over met mensen en ik zal je een tip geven koop l-lysine en slik dat 2 keer per dag dat onderdrukt de herpes ! en gebruik zinkolie inplaats van zalf ! dat helpt bij mij bij de prikkende pijn en kan ik gewoon lopen ! Maar toch is het over gegaan, na twee weken kon ik weer min of meer normaal plassen, de koorts kwam niet meer boven de 38 uit en mijn energie nam weer een beetje toe. maar dat hoeft niet te zeggen dat jij er ook last van heb !

als je vragen heb mag je me mailen als het goed is staat dat bij mij profiel ! Is je lichaam na jaar pas klaar met het maken van anti stoffen en horen de aanvallen minder te worden. 10 dagen ? dat is erg lang .. Ik heb al maanden pijn en last bij zitten, stappen, kleding… dag 5 en heb een kuur gehad van 7 dagen ! ik heb zalfje geprobeerd voor de pijn licodine of zoiets maar dat hielp niet ..

hoor graag van je ! ik weet hoe klote het is om zo lang met zoiets te lopen ik heb alweer nieuwe aanval na dat ik er 1 week van af was .. maar het is niet anders ! ik sta elke ochtend op kijk er na en denk kut …. en dan stromen de tranen weer over me wangen .. maar op een gegeven moment moet je knop om zetten ! het is er en gaat van zelf over !

heb je het alleen bij je anus ? Iedereen die waterpokken heeft gehad, draagt HHV-3 bij zich. Ik heb t nu dan op dag 6 gekregen…ja is echt klote, vooral die stekende pijnen die vanaf alle hoeken lijken te komen. Heb echt nog nooit zo een aparte en nare pijn ervaren! Heb et rondom mn anus, in mn bilnaad zit een open schuurtje van een cm en iets richting mn vagina. Slapen zal er voorlopig niet inzitten! Al moet ik zeggen dat die tramadol aardig werkt.

Wat naar voor je dat je er zo lang last van hebt zeg…let je ook op je voeding? Las dat bepaald voedsel de genezing stimuleerd..en ook dat bepaald voedsel t kan verergeren. Ja je bent natuurlijk als de doods dat t weer zo erg word. Zou toch ff checke naar je voedingspatroon. En hoorde dat slikke van vitamine C en zink extra bijdraagt aan je imuun systeem. Heb ik direct gedaan! Sterkte ermee.

ja jij ook ! mij werd verteld dat het onzin is over dat eten door de dokter .. ik geloof der niet zo in lijk me snugger .. jij ook sterkte er mee ! Wat naar dat je de verkeerde diagnose kreeg! Meestal helpt de kuur al na enkele dagen. Veel sterkte!

Je moet gezond eten voor een goede weerstand. Maar het is onzin dat je bepaald voedsel niet mag hebben!! klopt precies wat je zeg .. onzin dat je bepaald eten niet mag ! ik wist het ook niet ? Hoe langer je als drager geïnfecteerd bent met het virus, hoe groter ook de kans dat er blijvende schade optreedt in de lever. ik hoor morgen hoe of wat ..

dus het is nog even afwachten ! maar weetje ik ben de wel cool onder .. maak me niet zo druk de om dankje wel !

You may also like