Zona Zoster – tratata cu produse naturale Calivita

Zona Zoster - tratata cu produse naturale Calivita

Un articol de Cristian IacovZona zoster, sau herpesul zoster, este o infectie cauzata de virusul varicelo-zosterian. Ea se instaleaza pe o arie limitata a pielii, în functie de zona tra 12212p155m versata de nervul afectat, dar provoaca o senza­tie de oboseala intensa, lipsa de putere si apatie. Zona zoster apare, de obicei, intr-o banda, o fasie sau o mica zona pe o parte a fetei sau a corpului. Faptul ca dvs faceti ATAT de usor inseamna ca aveti o imunitate prabusita. Dupa 5 – 6 zile de la debut, in teritoriul nervilor afectati pe tegumente, apare un eritem, o roseata iar dupa cateva ore se dezvolta vezicule numeroase cu lichid limpede. Simptome Zona zoster începe de obicei cu senzații neobișnuite, numite parestezii, cum ar fi prurit, senzație de arsură sau furnicături într-o zonă a pielii sau pe o parte a corpului. Doina Teodora – medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).
Zona Zoster - tratata cu produse naturale Calivita

Durerile sunt destul de mari, bolnavul nu poate dormi noaptea, are dureri de cap. O persoana cu zona zoster poate transmite varicela daca se vine in contact cu lichidul din veziculele eruptiei. În paralel cu simptomele locale, apare o stare generală proastă, cu multă anxietate și frică de boală și de evoluția acesteia, cu agitație și agravare la miezul nopții. Se poate confunda cu nevralgia intercostala sau oftalmica sau cu suferinte pleurale (pleurita, pleurezie). – Antibiotice – daca apare suprainfectare locala; se vor lua antibioticele pe care generala in functie de germenul infectant local. Aceste simptome sunt de obicei urmate de senzatii de durere de arsura, mancarime, hiperestezie (hipersensibilitate), sau parestezii (furnicaturi, intepaturi sau amorteala). Dupa ce toate veziculele sunt acoperite de cruste virusul nu mai poate fi raspandit.

Durata bolii nu depaseste 2-3 saptamini. aam luat tratament acyclovvir 800 mg de 5 ori pe zi, antihistaminice si acu s pe antibiotice HIBIOTIC, si o sa incep sa iau vitamine LE AM SPALAt cu apa si sapun, ceai de musetel, m am uns cu detoate, greu se mai trec si apar altele chiar de am trecut de 2 saptamani. In timpul bolii manifeste, este afectat traiectul nervului. De obicei, leziunile sunt minore si reversibile in cazul adultilor de pana in 50 de ani, intrucat ulceratiile nu sunt adanci, ci doar la nivelul superficial al epidermei. De asemenea, un efect benefic au şi tincturile de echinacea sau ginseng pentru că sporesc imunitatea organismului şi îl ajută în lupta cu virusul. Din aceste motive este util ca, in cazul unui Herpes Zoster, sa consultati medicul de familie.

You may also like